De Oudervereniging van OBS de Singel
Wij zijn trots om in samenwerking met het team van leerkrachten hele mooie activiteiten voor onze kinderen en voor u te organiseren. Nieuwsgierig wat wij als Oudervereniging allemaal doen?
We dragen bij aan vier soorten activiteiten; Reizen, Feesten, Sport en Verbinding. Elke categorie bestaat uit een aantal activiteiten.

Reizen:
Schoolreis
Schoolkamp

Feesten:
Kerst
Carnaval
Singelfeest

Sport:
Cycle Sensation
Avondvierdaagse
Koningsspelen
Sportdag
Buitenspeeldag

Verbinding
Vergaderingen
Algemene informatieavond
Thema informatieavond
Dag van de leerkracht
Schoolfotograaf

De omschrijving van de meeste activiteiten vindt u door op de betreffende activiteit te klikken.
Daarnaast kunt u bij de Oudervereniging bespreekbaar maken wat u als ouder belangrijk vindt. Voelt u zich vrij om ons te bereiken via oudervereniging@obsdesingel.nl
We beleven die basisschooljaren als ouders immers met elkaar. Wilt u ook een handje helpen? Laat het gerust weten!
De Oudervereniging komt ongeveer acht keer per jaar samen, de vergaderingen zijn openbaar. U bent van harte welkom!
De vergaderstukken kunt u ook inzien. Als u dat wilt dan kunt u ons dan een mail sturen via bovengenoemde adres.

Vriendelijke groet,
Astrid, Bianca, Jop, Joyce, Laura, Leon, Mani, Moniek, Philip, Regina en Sandra